Een dikke match met GreenFresh Aquaponics

Leestijd
1 minuut

GreenFresh Aquaponics is toe aan een nieuwe positionering, merkidentiteit en uitstraling. Als circulair ondernemer en city farmer is Denis Banuoku in korte tijd snel gegroeid en passen zijn groeiplannen en de toevoeging van een aantal nieuwe merken niet goed meer in zijn huidige concept. Het is nu het moment om het merk en de positionering onder de loep te nemen. En wij zijn het gelukkige bureau die het hele traject, van merkstrategie tot corporate identity en communicatiemiddelen uit mag voeren.

Een nieuwe focus

GreenFresh Aquaponics gelooft in een wereld waarin natuurlijke voedselproductie de standaard is. Voor Denis betekent dit een milieuvriendelijke manier van het produceren van groente met een minimale ecologische voetafdruk. Om dit te kunnen realiseren maakt hij gebruik van het Aquaponics systeem. Hij combineert deze innovatieve methode met de kracht van lokale productie om exclusieve micro- en baby greens te verbouwen.

Meer dan ooit is nú het moment om het merk de markt in te laten knetteren en een voedzame leefstijl voor iedereen toegankelijk te maken.

Indiegal is gestart met de strategische merksessies en dit najaar wordt de visuele identiteit verder uitgerold. Eind 2020 zal GreenFresh Aquaponics knetterend van trots te zien zijn als nieuw merk. Van de merknaam tot het logo en van website tot product sample verpakkingen en de productcatalogus voor masterchefs.

Wil je zelf ook het verschil maken, maar weet je niet hoe? Denk groot, droom en weet dat je het in je hebt. Wij helpen je graag op weg en verder. Nieuwsgierig naar case studies? Bekijk ze hier.
Tags