We’ve got a story to tell

Leestijd
2 minuten

Wanneer fotografie en videografie, fotograaf en videograaf elkaar zo versterken dat er authentieke beeldverhalen ontstaan. Dan doen woorden als ‘fotoshoot’ of ‘filmpje’ tekort aan de kwaliteit van de eindproductie. Ik maakte onlangs kennis met Tirza en Nathanaël. Verhaalmakers van het eerste uur. Als professioneel fotograaf en videograaf werken ze samen en zijn in het dagelijks leven ook samen. Ze maken verfijnde visual stories, mini documentaires, over een fractie van het leven. Een moment, een kort verhaal om oprecht te raken, te versterken, de kracht van het moment te vangen en om te zetten in een waardevolle reportage.

En laten wij nou absoluut overtuigd zijn van de verbindende kracht van emotie en verhaal. De manier waarop het duo werkt, de diepe passie waarmee ze humanity terugbrengen in het vak, mensen en identiteit versterken worden wij, in een wereld waarin gelijkheid nog niet de standaard is, héél blij van.

Een nieuw perspectief

Wij zien deze krachtpatsers als een unieke combinatie professionele, maar zeer toegankelijke beeldprofessionals die in staat zijn veel meer vast te leggen dan een plaatje of bewegend beeld. Het werk wat ze maken is pure emotie en raakt dat wat het moet raken. Korte fragmenten gegrepen uit een ‘snel’ leven. Professionele, verhalende beeldmakerij, krachtig en op een bepaalde manier erg kwetsbaar.

En dat is precies wat hun nieuwe merk uit mag stralen. Tirza en Nathanaël spreken de taal van het moment en leggen de bijzondere relatie van de werkelijkheid vast in beeldende reportages. Werelds, op maat, maar altijd verbindend en toegankelijk.

Om dit te kunnen bereiken starten we deze zomer met het maken van strategische keuzes en het ontwikkelen van een nieuwe identiteit. We zullen het merk gaan ‘laden’ vanuit de essentie met een rake merkbelofte en een krachtig merkverhaal zodat we zowel twee verschillende doelgroepen met één sterk merk kunnen bereiken.

Eind 2020 zal dit sprankelende nieuwe merk de galaxy betreden.

Wil je zelf ook het verschil maken, maar weet je niet hoe? Denk groot, droom en weet dat je het in je hebt. Wij helpen je graag op weg en verder. Nieuwsgierig naar case studies? Bekijk ze hier.
Tags